9 Temmuz 2018 Pazartesi

Published Temmuz 09, 2018 by with 0 comment

Menderes Balaban Göleti

Menderes Balaban Göletine ulaşım Cumaovası aktarmadan 829 nolu eshot ile sağlanıyor. Yeniköy girişinde inip gölete kadar 3 km civarında yürümeniz gerekiyor.

Balaban Göleti












Balaban Göleti oldukça sakin kafa dinlemek için çok güzel bir doğaya sahip. Göletin suyu temiz ve yüzülebiliyor. Fakat göletin içine cam şişeler atılmış ve bazı yerler çukurlaşmış o yüzden dikkatli olmanızda fayda var. Gündüz günübirlikçi bir kaç grup oluyor onun dışında kimse yok.

















Biz çadırlarımızı bu konumda kurup sabah bu manzaraya karşı uyandık. Alanın ağaçlık odun bulmakta sorun yaşamıyorsunuz. Gece hiç ışık yok ve geceye sessizlik hakim. Hava kararmadan odun toplayıp akşam ateşinizi hazırda tutmanızı tavsiye ederim.
 

















Ateşi kontrollü şekilde yakıp söndürmeden uyumayı unutmayın. Köyde bir kaç bakkal ve manav var alışverişi ordan yapabilirsiniz. Fakat çeşit konusunda kısıtlı yerler yine de köyden bir köy yumurtası almadan geçmeyin.


















Balaban Göleti kesinlikle uğramanız gereken yerlerden biri henüz kamp alanı olarak keşfedilmeden ve insanların uğrak noktası olmadan önce gidip görmeniz gerekiyor. Alttaki fotoğrafı görüpte gitmemek mümkün mü sizce?



















Herkese iyi kamplar dileriz.
Sorularınız ve önerileriniz için bize yazın.

İnstagram: @kamp_iz
Facebook: Kampiz 
Hazırlayan: @cengizmcinar
      edit

0 yorum:

Yorum Gönder